parallax background

 

KERSTMENU

24, 25 en 26 decemberUITVERKOCHTWe zijn meer dan blij te mogen vermelden dat alle kerstmis afmaak menu's zijn uitverkocht. We vinden het fantastisch dat we jullie op deze wijze toch nog thuis culinair kunnen laten genieten van ons heerlijke chef's menu. Geniet van deze tijd samen, ook al is het nu weer even allemaal wat lastiger dan gehoopt.

Uiteraard zijn we méér dan benieuwd naar jullie creaties! We zien dan ook graag foto's voorbij komen, tag ons met @indeachtertuin en wie weet bieden we je volgende week een nieuwe baan voor in de keuken aan!

We wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen, blijf genieten!
LIEFS TEAM IN DE ACHTERTUIN

Ho ho ho! De dagen worden steeds donkerder en de vele sfeerlichtjes nemen het straatbeeld weer over. Dat kan maar 1 ding betekenen.. Christmas incoming! En laten we eerlijk zijn: kerst zonder lekker eten is natuurlijk geen kerst.

En dat gaat meer dan goed komen, want wij helpen graag om jouw avond en die van je partner, familie, vrienden of andere dierbaren nog net een beetje mooier te maken. Via ons homemade chefs menu. Nu al te bestellen en netjes op tijd af te halen op kerstavond, eerste- of tweede kerstdag. Op 24, 25 of 26 december ontvang je het chef's menu tussen 12 en 16 uur. Een af-maak-menu waar jij alleen nog maar de puntjes op de i hoeft te zetten voor een smakelijk kerstdiner van 5 gangen!

En geen zorgen. Onze zwijgplicht krijg je er gratis bij. Dus mochten je gasten zich afvragen hoe jij plots zo’n heerlijk menu in elkaar hebt getoverd? Pak die credits! Wij zeggen niets;) Eet smakelijk!

- SCROLL DOOR NAAR BENEDEN VOOR DE MENUKAART -

BESTELLEN


niet meer mogelijk

RESERVEREN