Jip: "Hoeveel gasten ik al naar de tafel heb begeleid om ze vervolgens een fijne avond te bezorgen? Als ik eerlijk ben, ben ik na 10 jaar ervaring aardig de tel kwijt geraakt. En nu, tijd om mijn droom waar te maken met een eigen restaurant. Voor mij de plek waar, naast lekker eten, ook gastvrijheid en gezelligheid keer op keer worden geserveerd."Margriet: "Ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar de groene draad in mijn leven? Mensen! Zowel in mijn carrière als daarbuiten. Ik kijk er elke ochtend weer naar uit om al onze gasten een middag/avond te bezorgen waar ze nog lang met een gelukkig gevoel op terugkijken".WAAR WIJ NAAR STREVEN IN 3 STAPPEN
KWALITEIT

We richten ons op goed eten & drinken. Kwaliteit is prioriteit. Eerlijke gerechten met zoveel mogelijk verse en lokale ingrediënten. We streven naar een variatie op de menukaart met vis- en vlees gerechten, maar ook veel verassende gerechten met groenten.

SFEER

In de achtertuin voel je je alsof je thuis bent.. dus relax, ontspan en geniet. Je komt bij ons niets te kort. We creëren een oase van rust, natuur en ruimte. Zowel in onze eigen achtertuin, als in het binnen gedeelte, waar je je nog steeds buiten waant vanwege de prachtige lichtinval en het vele groen. Het kan ons niet groen genoeg zijn!
WISSELENDE GERECHTEN

We houden van gevarieerd eten en veranderen dan ook met regelmaat van gerechten. Deze worden mede bepaald door het seizoen, de creativiteit van onze chef en uiteraard de reacties van onze gasten.

RESERVEREN