MENUKAART

LUNCH


12:00 – 15:00


SOEP


SEIZOENSSOEP
9,50

geserveerd met een bolletje brood


SALADE


CARPACCIO SALADE
15,50

rundercarpaccio | truffeldressing |Parmazaan



VIS SALADE
16,50

gerookte zalm | gerookte makreel | kerrie kool



POMPOEN SALADE
13,50

gegrilde pompoen | noten | balsamico dressing


BROOD


FRITTATA
10,50

Italiaanse 'omelet' | truffeldressing



Vis in de mix
16,50

gerookte zalm | gamba's | kerriekool



CLUB IDA
9,50

de IDA variant van de "club sandwich"



BOURGONDISCHE KROKETTEN
12,50

twee rundvlees kroketten | mosterd



OESTERZWAM KROKETTEN
12,50

twee oesterzwam kroketten | mosterd



CARPACCIO
15,50

rundercarpaccio | truffeldressing | oude kaas



WANDELING DOOR DE ACHTERTUIN
13,50

onze variant van het bekende '12-uurtje'



ZOETE LEKKERNIJEN


APPELTAART
6,50

warme appeltaart | optioneel met slagroom +0,75



GEBAK VAN DE WEEK
7,50

wisselend gebak, ambachtelijk gebakken



CRÈME BRÛLÉE
6,50



FRIANDISE
5,50

drie kleine lekkernijen


DINER



MENU IN DE ACHTERTUIN


Desserts


MOKKA CRÈME BRÛLÉE
7,50



RABARBER MET VLIERBLOESEM
7,50

met aardbei rabarber ijs



POPMPOENTAART
7,50

met passievruchtijs



Kaasplankje van Martin
10,50

4 soorten kaas | vijgencompote | vijgenbrood



FRIANDISE
4,50

3 zoete lekkernijen


BORRELEN




FLAMMKUCHEN
11,50

créme fraîche | paprika | courgette | kaas



BOURGONDISCHE BITTERBALLEN
12,50

acht stuks | met mosterd



KAASSTENGELS
8,50

zes stuks | chilisaus



OESTERZWAM BITTERBALLEN
9,50

zes stuks | truffelmayonaise



BROOD MET SMEERSELS
9,50

warm brood met verschillende smeersels



GAMBA'S
12,50

in knoflookolie gebakken gamba's



AVOCADO FRIET
9,50

avocado stukjes in een krokent jasje | tomatendip



BORRELPLANK MET KAAS
11,50

verschillende soorten kaasblokjes | vijgencompote



ZOETE LEKKERNIJEN


APPELTAART
6,50

warme appeltaart | optioneel met slagroom +0,75



GEBAK VAN DE WEEK
7,50

wisselend gebak, ambachtelijk gebakken



MOKKA CRÈME BRÛLÉE
7,50



FRIANDISE
4,50

drie kleine lekkernijen


RESERVEREN