MENUKAART
LUNCH
12:00 – 15:00
SOEPEN
GEGRILDE PAPRIKA-TOMAAT SOEP | 8,50 |
geserveerd met een bolletje brood
SOEP VAN DE DAG | 8,50 |
wisselende soep van seizoensgroenten | brood
SALADE
CARPACCIO SALADE | 15,50 |
rundercarpaccio | truffeldressing |oude kaas
VIS SALADE | 16,50 |
gerookte zalm | gerookte makreel | kerrie kool
POMPOEN SALADE | 13,50 |
gegrilde pompoen | noten | balsamico dressing
BROOD
FRITTATA | 10,50 |
Italiaanse 'omelet' | truffeldressing
Vis in de mix | 16,50 |
gerookte zalm | gamba's | kerriekool
Club IDA | 9,50 |
de IDA variant van de "club sandwich"
BOURGONDISCHE KROKETTEN | 12,50 |
twee rundvlees kroketten | mosterd
OESTERZWAM KROKETTEN | 12,50 |
twee oesterzwam kroketten | mosterd
CARPACCIO | 15,50 |
rundercarpaccio | truffeldressing | oude kaas
WANDELING DOOR DE ACHTERTUIN | 13,50 |
onze variant van het bekende '12-uurtje'
TACO'S
AL PASTOR | 18,00 |
gemarineerde varkenswang | gemarineerde buikspek | ananas
OESTERZWAM | 18,00 |
gemarineerde 'pulled' oesterzwam
ZOETE LEKKERNIJEN
APPELTAART | 6,50 |
warme appeltaart | optioneel met slagroom +0,75
GEBAK VAN DE WEEK | 7,50 |
wisselend gebak, ambachtelijk gebakken
CRÈME BRÛLÉE | 6,50 |
FRIANDISE | 5,50 |
drie kleine lekkernijen
DINER
SOEPEN
PAPRIKA-TOMAAT SOEP | 8,50 |
geserveerd met een bolletje brood
SOEP VAN DE DAG | 8,50 |
wisselende soep van seizoensoep
VOORGERECHTEN
CARPACCIO | 13,50 |
rundercarpaccio | truffeldressing | oude kaas
CARPACCIO ASIAN | 14,50 |
rundercarpaccio | wakamé | ponzu dressing
GYOZA | 12,50 |
keuze uit kip- of groentenvulling
groentenpaté | 11,50 |
rode bieten paté | blini's
VIS TARTAAR | 13,50 |
met zoetzure komkommers
HOOFDGERECHTEN
EENDEBORSTFILET | 25,50 |
met aardappelmillefeuille | sinaasappeljus
ENTRECOTE | 24,50 |
met ratatouille | aardappelfondant
BUIKSPEK | 23,50 |
sous-vide gegaard buikspek | homemade kimchi
RISOTTO | 21,50 |
paddestoelen | parmezaan "Parmigiano Reggiano D.O.P."
VIS VAN DE DAG | dagprijs |
wisselende vis
PASTA "VONGOLE" | 19,50 |
keuze uit kokkels of zeekraal
HOMEMADE CURRY | 21,50 |
met knolfondant | gegrilde paksoi | gepofte rode biet
BLOEMKOOLSTEAK | 21,50 |
little gem | yoghurt dressing | croutons | optioneel met ansjovis +1.50
BIJGERECHTEN
PORTIE FRIET | 4,50 |
met mayonaise
PORTIE ZOETE AARDAPPEL FRIET | 4,50 |
met truffelmayonaise
ZUURDESEMBROOD MET SMEERSELS | 4,95 |
GAMBA'S IN KNOFLOOKOLIE | 12,50 |
POMPOENSALADE MET COUSCOUS | 7,50 |
NAGERECHTEN
CRÈME BRÛLÉE | 6,50 |
met sinaasappeltwist
VIA DE ACHTERTUIN | 7,50 |
3 bollen ijs met slagroom en fruit
WITTE CHOCOLADE MOUSSE | 6,50 |
homemade mousse met rozemarijn-perzik
PANNA COTTA | 6,50 |
met aardbei bassilicum sausje
KAASPLANKJE | 10,50 |
4 soorten kaas | vijgencompote | vijgenbrood
FRIANDISE | 5,50 |
3 zoete lekkernijen
BORRELEN
12:00 – 18:00
BORRELEN IN DE ACHTERTUIN | 21,50 |
borrelplank met verschillende borrelhapjes
FLAMMKUCHEN | 11,50 |
crème fraîche | paprika | courgette | kaas
BOURGONDISCHE BITTERBALLEN | 12,50 |
acht stuks | mosterd
KAASSTENGELS | 8,50 |
zes stuks |chilisaus
OESTERZWAM BITTERBALLEN | 9,50 |
zes stuks | truffelmayonaise
BROOD MET SMEERSELS | 9,50 |
warm brood met verschillende smeersels
GAMBA'S | 12,50 |
in knoflookolie gebakken gamba's
AVOCADO FRIET | 9,50 |
avocado stukjes in een krokent jasje | tomatendip
BORRELPLANK MET KAAS | 11,50 |
verschillende soorten kaasblokjes | vijgencompote