MENUKAART

LUNCH


12:00 – 15:00


SOEPEN


GEGRILDE PAPRIKA-TOMAAT SOEP
8,50

geserveerd met een bolletje brood



SOEP VAN DE DAG
8,50

wisselende soep van seizoensgroenten | brood


SALADE


CARPACCIO SALADE
15,50

rundercarpaccio | truffeldressing |oude kaas



VIS SALADE
16,50

gerookte zalm | gerookte makreel | kerrie kool



POMPOEN SALADE
13,50

gegrilde pompoen | noten | balsamico dressing


BROOD


FRITTATA
10,50

Italiaanse 'omelet' | truffeldressing



Vis in de mix
16,50

gerookte zalm | gamba's | kerriekool



Club IDA
9,50

de IDA variant van de "club sandwich"



BOURGONDISCHE KROKETTEN
12,50

twee rundvlees kroketten | mosterd



OESTERZWAM KROKETTEN
12,50

twee oesterzwam kroketten | mosterd



CARPACCIO
15,50

rundercarpaccio | truffeldressing | oude kaas



WANDELING DOOR DE ACHTERTUIN
13,50

onze variant van het bekende '12-uurtje'


TACO'S




AL PASTOR
18,00

gemarineerde varkenswang | gemarineerde buikspek | ananas



OESTERZWAM
18,00

gemarineerde 'pulled' oesterzwam



ZOETE LEKKERNIJEN


APPELTAART
6,50

warme appeltaart | optioneel met slagroom +0,75



GEBAK VAN DE WEEK
7,50

wisselend gebak, ambachtelijk gebakken



CRÈME BRÛLÉE
6,50



FRIANDISE
5,50

drie kleine lekkernijen


DINER



SOEPEN


PAPRIKA-TOMAAT SOEP
8,50

geserveerd met een bolletje brood



SOEP VAN DE DAG
8,50

wisselende soep van seizoensoep


VOORGERECHTEN


CARPACCIO
13,50

rundercarpaccio | truffeldressing | oude kaas



CARPACCIO ASIAN
14,50

rundercarpaccio | wakamé | ponzu dressing



GYOZA
12,50

keuze uit kip- of groentenvulling



groentenpaté
11,50

rode bieten paté | blini's



VIS TARTAAR
13,50

met zoetzure komkommers


HOOFDGERECHTEN


EENDEBORSTFILET
25,50

met aardappelmillefeuille | sinaasappeljus



ENTRECOTE
24,50

met ratatouille | aardappelfondant



BUIKSPEK
23,50

sous-vide gegaard buikspek | homemade kimchi



RISOTTO
21,50

paddestoelen | parmezaan "Parmigiano Reggiano D.O.P."



VIS VAN DE DAG
dagprijs

wisselende vis



PASTA "VONGOLE"
19,50

keuze uit kokkels of zeekraal



HOMEMADE CURRY
21,50

met knolfondant | gegrilde paksoi | gepofte rode biet



BLOEMKOOLSTEAK
21,50

little gem | yoghurt dressing | croutons | optioneel met ansjovis +1.50


BIJGERECHTEN


PORTIE FRIET
4,50

met mayonaise



PORTIE ZOETE AARDAPPEL FRIET
4,50

met truffelmayonaise



ZUURDESEMBROOD MET SMEERSELS
4,95



GAMBA'S IN KNOFLOOKOLIE
12,50



POMPOENSALADE MET COUSCOUS
7,50



NAGERECHTEN


CRÈME BRÛLÉE
6,50

met sinaasappeltwist



VIA DE ACHTERTUIN
7,50

3 bollen ijs met slagroom en fruit



WITTE CHOCOLADE MOUSSE
6,50

homemade mousse met rozemarijn-perzik



PANNA COTTA
6,50

met aardbei bassilicum sausje



KAASPLANKJE
10,50

4 soorten kaas | vijgencompote | vijgenbrood



FRIANDISE
5,50

3 zoete lekkernijen


BORRELEN


12:00 – 18:00



BORRELEN IN DE ACHTERTUIN
21,50

borrelplank met verschillende borrelhapjes



FLAMMKUCHEN
11,50

crème fraîche | paprika | courgette | kaas



BOURGONDISCHE BITTERBALLEN
12,50

acht stuks | mosterd



KAASSTENGELS
8,50

zes stuks |chilisaus



OESTERZWAM BITTERBALLEN
9,50

zes stuks | truffelmayonaise



BROOD MET SMEERSELS
9,50

warm brood met verschillende smeersels



GAMBA'S
12,50

in knoflookolie gebakken gamba's



AVOCADO FRIET
9,50

avocado stukjes in een krokent jasje | tomatendip



BORRELPLANK MET KAAS
11,50

verschillende soorten kaasblokjes | vijgencompote


RESERVEREN